ERVARINGEN

van cliënten

Bij Maaike ga ik écht naar binnen bij mezelf en vind ik de balans in mijn leven terug. Ik ervaar de behandeling als een mogelijkheid om stil te staan bij mezelf in het hectische leven om me heen. Hierdoor verdwijnen mijn lichamelijke klachten! Omdat het me zoveel brengt kom ik regelmatig bij Maaike. Wil je in balans komen? Ga het samen met Maaike aan!

Marianne de Bil (53), Nijmegen

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik bij Maaike vanwege verschillende klachten in mijn buik. Ik liep al een lange tijd rond met klachten die moeilijk te omschrijven waren en daardoor was het erg lastig om er hulp voor te krijgen. Ik had vaak last van steken in mijn buik en mijn buik rommelde ook erg vaak. Ook heb ik een intolerantie voor tarwe waardoor mijn buik eten moeilijk kon verteren. Mijn moeder nam mij daarom mee naar een osteopaat, Maaike dus. Sinds de eerste afspraak merkte ik al meteen verschil. De klachten in mijn buik werden minder zwaar en mijn buik voelde ook rustiger aan.

De behandelingen vond ik altijd erg fijn, omdat het een moment was voor ontspanning. Tijdens de behandelingen kwam ik helemaal tot rust en dat was erg prettig.

Nu ben ik een paar jaar verder en is mijn buik veel rustiger dan in het begin. De klachten zijn erg verminderd waardoor ik lekkerder in mijn vel zit.

Maaike heeft mij erg geholpen en daar ben ik heel erg dankbaar voor!

G. van de Pol (18)

Ik ben bij jou gekomen met een ribkneuzing en met de hulpvraag om in de zomer de Alpen in Frankrijk te beklimmen. Het doel voor mijzelf was om het lichaam weer in balans te krijgen op alle gebieden welke dat kunnen zijn: denk aan mentaal, vochthuishouding en fysiek.

Ik heb de behandelingen als prettig en goed ervaren. Mijn lichaam reageerde goed op jouw werk en het herstel heeft destijds daadwerkelijk zijn intrede gedaan en heb de Alpen kunnen beklimmen. Ik vind dat jij met respect voor de patiënt behandelt, veel tips geeft en meedenkt. 

Tommy Kroes, (41) fysiotherapeut

Ik kwam met mijn zoontje van ongeveer 8 weken, vanwege zijn ‘voorkeurshouding’. Bij mijn oudste dochtertje kwam hiervoor de kinderfysio, maar deze keer wilden we het liever wat holistischer benaderen. Dus kwamen we bij jou uit.

De behandelkamer vond ik direct een prettige ruimte en het contact met jou ook fijn. Voor mij een mooie mix van aanvoelen en ‘feitenkennis over baby-lijfjes’. Ik had meteen de indruk dat je goed wist waar je het over had, wist wat je deed en dat ook met veel liefde doet. Ook vond ik het fijn hoe je aansloot bij wat mijn zoontje en ik aangaven tijdens de behandeling.

We zijn 2 keer geweest. Na de eerste keer was er binnen een paar dagen een duidelijke verandering bij mijn zoontje te zien. Hij zat veel lekkerder in zijn lijf leek het. Hij draaide veel meer met zijn hoofd, bewoog soepeler, sliep beter en keek rustiger uit zijn ogen. Nog een week daarna leek hij toch  weer ietsje meer te ‘verkrampen’, dus nog een tweede afspraak gepland. Weer een fijn consult en daarna bleef de verbetering.

Inge Schalk

Ik kom bij Maaike om weer even met twee voeten op de grond te komen, omdat ik veel in mijn hoofd zit en minder in mijn lijf. Tijdens de behandeling laat de spanning diep in mijn nek en buik los. Als het afgelopen is, dan is mijn lijf er weer en heeft mijn hoofd een beetje rust. Ben weer down to Earth.

Lonneke Hendriks (41)

Sinds 2 jaar bij Maaike onder behandeling. In eerste instantie gekomen i.v.m. hernia. Inmiddels helemaal genezen, ook door behandelingen bij Maaike. Aangezien het zo goed gaat wil ik 3 maandelijks nog een behandeling hebben om niet meer in het oude patroon terug te vallen. Maaike is open en makkelijk benaderbaar. Ook heel fijn is dat afspraken makkelijk verzet kunnen worden. Ze is zeer flexibel en wil graag dat jij een goed gevoel overhoudt aan behandeling. Maaike ga zo door. Groet Hans Velthuis.

Hans Velthuis

I worked, and I am still working, many hours in front of the computer. Therefore, I tend to tense the neck, shoulders, upper and lower back. When I was living in Italy (the country I come from), I was used to have osteopathic treatments once every two months. I am undergoing long-time treatments performed by Maaike Jenniskens since spring 2014, on average once every six weeks. I find those treatments very healthy and relaxing for both my body and my mind. I definitively recommend her osteopathic treatments.

Moreover, she speaks very good English, so she is also suitable for non-Dutch speakers.

Laura R. (37), Nijmegen

Na jaren regelmatig een bezoek te hebben gebracht aan de fysiotherapeut merkte ik geen verbetering aan nek en schouders en besloot een osteopaat te raadplegen. Dat werd Maaike, wat een verademing! Na vaak pijnlijke behandelingen bij de fysio nu een relaxbehandeling, althans zo heb ik het ervaren, met zachte hand. De uitwerking merkte ik na enkele dagen. Na een aantal behandelingen bleef de pijn weg, ik ga nu 4x per jaar als een soort van onderhoud.

Écht een aanrader! Een cadeautje voor jezelf !

Saskia v. L. (50)

Met lichamelijke klachten als ernstige nekklachten en pijnlijke spieren kwam ik jaren geleden bij Maaike terecht, nadat ik bij een reeks andere behandelaars was geweest waaronder fysiotherapie en manuele therapie. Bij Maaike heb ik echt leren ontspannen. Bij haar bestaat de behandeling uit een deel gesprek en een deel lichaamswerk. Helemaal op maat. Maaike luistert goed naar de persoon tegenover haar en benadert je integer en positief. Het psychische aspect krijgt naast een fysieke behandeling alle aandacht.

Mijn twee dochters heb ik ook meegenomen naar Maaike in tijden dat ze in de knoop zaten met zichzelf en de wereld om hen heen. De ene dochter zat op de basisschool, de andere tijdens haar universitaire opleiding. Beide dochters hadden snel baat bij de behandeling.

Bij Maaike ga ik écht naar binnen bij mezelf en vind ik de balans in mijn leven terug. Ik ervaar de behandeling als een mogelijkheid om stil te staan bij mezelf in het hectische leven om me heen. Hierdoor verdwijnen mijn lichamelijke klachten! Omdat het me zoveel brengt kom ik regelmatig bij Maaike. Wil je in balans komen? Ga het samen met Maaike aan!

Marianne de Bil (53), Nijmegen

Ik kwam bij Maaike omdat ik PDS (prikkelbare darm) had. Ook heb ik na mijn zwangerschap last van stemmingswisselingen en prikkelbaarheid gekregen, waarschijnlijk door hormoondysbalans. De arts zei dat het PMS was en de enige optie zou anti-depressiva zijn. Daar wilde ik me niet direct bij neerleggen. Ik las op een forum over osteopathie en dacht: niet geschoten is altijd mis. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik was zelfs een beetje sceptisch over wat het voor me kon doen.

Nu heb ik 3 behandelingen gehad en het gaat heel goed met mij. Ondanks dat ik niet precies weet hoe het werkt, merk ik toch de positieve veranderingen.

De stemmingswisselingen zijn een stuk minder en ook een verstuikte enkel is beter geworden. Ik heb ook minder last van een harde, opgeblazen buik. Die is nu ontspannen en dat is een stuk fijner!

Miloe van de Water (32)

Wil je meer vrijheid in je lichaam ervaren?

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 8 recensies
×
js_loader