TARIEVEN

en vergoedingen

Het osteopathisch consult…

…voor volwassenen duurt een uur en kost €108,-

…voor baby’s en kinderen kan het ook een uur duren (€108) maar soms zijn we sneller klaar en dan is 45 minuten genoeg. Dat kost dan €86,-

De vervolgbehandelingen voor baby’s kunnen een half uur zijn en dat kost dan €60,-

Na de behandeling kun je het bedrag (uitsluitend) met pin betalen. Je krijgt dan direct via de mail de factuur in PDF, waarmee je het consult eventueel kunt declareren bij je zorgverzekeraar.

Een afspraak annuleren of verzetten 

Verplaatsen of afzeggen van de afspraak kan kosteloos, indien je dit minimaal 24 uur voor de afspraak aan mij doorgeeft. Als dat in minder dan 24 uur gedaan wordt, of als je niet komt zonder af te melden, dan wordt het consult in rekening gebracht. Dit is ongeacht de reden van de afmelding.

Vergoedingen

Een osteopathische behandeling wordt, vanuit de aanvullende verzekering, deels of geheel vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Goed om te weten: osteopathie gaat níét af van je eigen bijdrage.

Voor details over de vergoeding: raadpleeg je zorgverzekering!

Klik hier voor de actuele lijst van de vergoedingen voor osteopathie per zorgverzekering en per pakket.

Ik ben lid van de NVO – Nederlandse Vereniging voor Osteopathie –
en het NRO – Nederlands Register Osteopathie

Voor een juiste afhandeling van de vergoedingen zijn AGB-codes nodig en een prestatie-code, welke allemaal op de factuur vermeld staan.

Beroepscode Osteopathie

Ik werk in mijn praktijk Osteopaat Nijmegen volgens de beroepscode voor osteopaten van het NRO (Nederlands Register Osteopathie) en volgens de Algemene voorwaarden van de osteopathie. 

Mocht je een klacht over een osteopathiebehandeling hebben of over mij persoonlijk, dan nodig ik je graag uit om je klacht met mij te bespreken. Mochten wij er onverhoopt onderling niet uitkomen kun je altijd terecht bij de klachtencommissie van het NRO.

Wil je meer vrijheid in je lichaam ervaren?

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 8 recensies
×
js_loader